Fall int! på Almedalen

Vi är på Almedalen den 4/7 2014
Tillsammans med myndigheten för samhällskydd och beredskap, Region Gotland, Socialstyrelsen, Sveriges Kommuner och Landsting bjuder vi in till ett seminarium för att  diskutera  om äldres fall och fallskador. Vi kommer där berätta om våra erfarenheter om att hålla en regional kampanj i Västerbotten.

Medverkande: Jan Schyllander, Utredare, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Maj Rom, Projektchef, Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Åsa Bygdeson, Utvecklingsledare, Region Västerbotten. Elin Olsson, Utvecklingsledare, Region Gotland. Gerd Silk, Utvecklingsledare, Region Gotland. Kalle Brandstedt, Utredare, Socialstyrelsen. Mattkanten – hur stor är risken att den blir min död?

Efter seminariet kommer en påföljande politikerdebatt
Politiker – vad ska ni göra för att mattkanten inte ska bli min död? 
Medverkande: Anders Andersson, Ledamot i Socialutskottet, (KD). Peter Rådberg, Ledamot i Försvarsutskottet, (MP). Eva Nilsson Bågenholm, Nationell äldresamordnare, Socialdepartementet. Jan Schyllander, Utredare, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Andreas Rolfer, Tidigare journalist på DN och nu pr-konsult, Westander. Ellen Heldahl, Särskild utredare, Äldreutredningen. Joakim Larsson, Äldreborgarråd i Stockholm stad, (M).

Välkomna!!

Har du inte möjlighet att delta så kan du se seminariet live direkt från Gotland via denna länk
www.regionvasterbotten.se/direkt

Inbjudan Att snubbla på en mattkant Inbjuda Almedalen

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.